Woensdag 27 juli 2016

Vanochtend vond niet iedereen het even makkelijk om uit bed te komen. Voor het ontbijt hadden we ochtendgymnastiek van Rowan.

Na het ontbijt hadden we gelijk inspectie, niet bij iedereen ging het even makkelijk. Toen de inspectie klaar was moesten we gelijk onze tas inpakken… met zwemkleren en een portemonnee.

Toen was iedereen wel blij! Niet iedereen had heel veel zin om te fietsen, maar gelukkig duurde het niet heel lang. Op de pont naar het zwembad stonden er een paar stalkers op de pont… genaamd Remko en Rowan?!

Bij het zwembad had iedereen iets leuks ontdekt, namelijk dat de deuren van de omkleedhokjes heel laag waren (zelfs voor Koen). Dus iedereen kon er makkelijk over heen kijken, en dan wordt het omkleden een stuk leuker!

In het zwembad was bijna niemand, behalve wij! We moesten eerst nog wel even wachten op wat kleuters die les hadden, maar daarna was het bad van ons!! Vooral de glijbaan was erg leuk en volleybal is best leuk in het water met een hele grote bal!

Na het zwemmen gingen we naar de stad. Het was een eindje fietsen maar uiteindelijk waren we er. Eindelijk in de stad aan gekomen kregen we patat en een snack. Na het eten moesten we een spel doen, we kregen een papiertje en daarop stonden dingen waarvan we foto’s moesten maken. Het was erg gezellig en de meeste hadden bijna alle foto’s. Om 3 uur moesten we terug zijn op de plek waar we ook patat gegeten hebben.

Daarna kregen we iets meer dan 1 uur om ons geld uit te geven aan dingen in de stad. Degene die geld mee hadden kochten er alleen maar eten en drinken van. Toen iedereen klaar was moesten we alweer terug op dezelfde plek zijn. Toen fietsten we terug en kwamen we weer aan op het scouting terrein.

Natuurlijk moet er ook gegeten worden. We zijn kip in cola met aardappeltjes aan het maken. Nu wij aan ’t schrijven zijn voor het logboek, houdt de leiding zich bezig met de “Dutch Ovens” en is de rest een spel aan ’t doen.

IMG_8284

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *