Donderdag 28 juli 2016

Vanochtend waren we allemaal vroeg op voor een stevig potje ochtendgym; Rowan heeft ons flink laten zweten voordat we ons konden wassen en aan het ontbijt gingen. Tijdens het ontbijt bleek dat een patrouille visite had gehad van een tor die maar aan de gang bleef en zo de nachtrust verstoorde en zo bleken er meer te zijn die een goede reden hadden om hun slaperige gezicht te verklaren…….

Na het ontbijt was er even tijd om alles glad te strijken en toen was er een snelle inspectieronde. Daarna werd de Schele Henkie uitgereikt en goed verstopt en was het tijd om in plots winters weer in twee groepen uiteen te gaan; de ene groep ging aan de slag om een slede te maken en de andere groep ging een race doen bij het skiparcours! Vandaag staat het namelijk in het teken van de olympische winterspelen en er waren zoals elke dag weer de nodige medailles te verdienen! Dus werd er hard geskied en werd er veel besteed aan het maken van mooie sledes.

Tussen de middag moesten we uiteraard opwarmen na deze barre ochtend vol winterspelen. De leiding had oliebollen gebakken zodat we na deze winterse lunch weer verder konden.

Na de spelen was er tijd om bij de Engelsen te gaan afwassen, aardig te doen tegen de beheerder en voor wat vrije tijd. Vervolgens werden alle keukens afgebroken terwijl de leiding ondertussen zorgde voor een lekkere goulash bereid boven het kampvuur met Turks brood. Na de gezamenlijke afwas was het tijd voor wat drinken bij het kampvuur en op het moment van typen zijn de Scouts een sluipspel aan het spelen in het bos!

WhatsApp-Image-20160728 (1) WhatsApp-Image-20160728 (2) WhatsApp-Image-20160728 (3) WhatsApp-Image-20160728

 

 

2 gedachtes over “Donderdag 28 juli 2016”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *